develop free website

ÖN SEM SZERET FESZÜLTSÉGBEN ÉLNI?

Klímaszerelés, karbantartás,
Villanyszerelés (plomba bontás, rendszer bővítés, mérőhely kiépítés, áthelyezés, szabványosítás, tejles körű ELMŰ ügyintézéssel)

VILLANYSZERELÉS,
KARBANTARTÁS

Mráz Hugó
regisztrált villanyszerelő
+36 (70) 701 4527

Mobirise

Tudta Ön, hogy

még mindig nagyon sokan sérülnek meg a szakszerűtlenül kivitelezett villanyszerelési munkák miatt? Sokan gondolják - tévesen - úgy, hogy mindenhez is értenek. Ezek a "szakemberek" nagyon olcsón dolgoznak, viszont rendkívül nagy kárt okoznak. A kontár munkák eredménye nem ritkán egy élet munkáját teszi nagyon rövid idő alatt semmivé. Ne bízzon bennük! Kérje villanyszerelő szakember segítségét!

Vásárlás előtt is szívesen állok az Ön rendelkezésére, amennyiben kérdéses, hogy a megvásárolni kívánt elektromos berendezés biztonságosan üzemeltethető-e otthona jelenlegi villamos hálózatáról. Tegyen próbára! Legyen Ön is elégedett ügyfelem!

VILLANYSZERELÉS,
KARBANTARTÁS

Mráz Hugó
regisztrált villanyszerelő
+36 (70) 701 4527

Mobirise

Tudta Ön, hogy

az elektromos hálózat szakszerű, igényes szerelése, kivitelezése sokszorosan meghálálja magát? Önnel is előfordult már, hogy elektromos berendezéseit nem tudta egy időben használni, mert állandóan leoldott a megszakító, netán az új vízmelegítő felszerelése után az életvédelmi relé miatt borult rendszeresen sötétségbe a teljes lakás? A problémát nagy valószínűséggel a szakértelem hiánya okozta. Az elektromos áram nem játék. Bizza villanyszerelő szakemberre az elektromos hálózat szerelését!

Szakmai tapasztalatom a garancia, hogy Ön és szerettei biztonságban élvezhetik az elektromos berendezek által nyújtott kényelmet. A komplett villamos hálózat szereléstől a különböző elektromos berendezések szakszerű bekötéséig minden kérdésben állok rendelkezésére. Kérem, hívjon bizalommal! Legyen Ön is elégedett ügyfelem!

ÜGYFELEIM TOLLÁBÓL

Megkértem pár kedves ügyfelemet, írják le, mit gondolnak a munkámról.
Ezúton is köszönöm a megtisztelő bizalmukat! 

"Az igényfelmérés után pár nappal kaptam egy korrekt árajánlatot és egy időkalkulációt a munka várható befejezésére. A komplett lakás átvezetékezése is bőven belül volt a megfizethető szinten."

Péter, Budapest

"A fiatalember nagyon udvarias, tisztességes. Külön szimpatikus volt, hogy nekünk időseknek is türelmesen elmagyarázott mindent, nem csak a lányoméknak, és nem is került olyan sokba a villanyszerelés, mint gondoltam. Csak ajánlani tudom."

Manyika, Kistarcsa

"Egy új villanycirkó bekötését szerettük volna elvégeztetni. Még jó, hogy szakemberhez fordultunk, mert egy dologra nem gondoltunk: az elektromos hálózat nem bírta volna a terhelést. Bele se merek gondolni, mi lett volna, ha éjjel túlhevül az egyik vezeték. Már több barátomnak is ajánlottam, ott is normális munkát végzett."

Zoltán, Újhartyán

VILLANYSZERELÉS,
KARBANTARTÁS

Mráz Hugó
regisztrált villanyszerelő
+36 (70) 701 4527

KAPCSOLAT

Az alábbi űrlap segítségével üzenetet küldhet nekem.
Kérem, hogy minden mezőt töltsön ki! 

Telefonon is örömmel állok rendelkezésére.
Kérem, hívjon bizalommal!

MEGOSZTÁSI LEHETŐSÉGEK

Készítette: webNpro - web development | Minden jog fenntartva!